RENOV-8, aardig in grondwerken, funderingswerken en rioleringswerken!

Vooraleer we uw droomwoning uit de grond kunnen stampen, gaan er nog wat werken aan vooraf. Grondwerken, funderingswerken of rioleringswerken in Vlaams-Brabant: vertrouw op het grondige werk van RENOV-8, aannemer in Bekkevoort (Tielt-Winge)!

 

RENOV-8 is uw enige aanspreekpunt voor al uw werkzaamheden, wij regelen alles voor u. Dit betekent heel wat minder zorgen aan uw hoofd en een aanzienlijke tijdswinst, omdat alles door één betrouwbare aannemer onder handen wordt genomen.

 

Neem dus zeker eens contact met ons op, ook voor renovatiewerken!

De achtergrond van RENOV-8

Zekerheid, kwaliteit, nauwkeurigheid en een correcte uitvoering in al uw grondwerken, rioleringswerken en funderingswerken: daar maken we keer op keer werk van! RENOV-8 werkt met eigen materieel, zo zijn wij zeker van op en top kwaliteitswerk. Bovendien werken we nauw samen met een containerdienst: ook uw bouwafval is voor u weer een zorg minder!

Vraag uw gratis offerte

Voor al uw geplande rioleringswerken, funderingswerken of grondwerken in Vlaams-Brabant komt RENOV-8 sowieso eerst even ter plaatse. Alleen zo krijgen we een zicht op de werken en kunnen we u een offerte bezorgen. Eerst even enkele referenties kennen? Vraag er gerust naar! Onze trots is de mond-tot-mondreclame van onze tevreden klanten. Tot binnenkort!