RENOV-8, de N°1 in grondwerken, renovatiewerken en tuinaanleg in Vlaams-Brabant

RENOV-8 in Bekkevoort bij Tielt-Winge plaveit de weg voor u naar uw droomhuis. Van metsen en dakwerken over elektriciteit (ook domotica!) en water tot uw tuinaanleg en schilderwerken, RENOV-8 is uw totaalaannemer voor alle bouwwerken, grondwerken, renovatiewerken en tuinaanleg in Vlaams-Brabant!

Waarom bouwen op RENOV-8?

Een zorgvuldig opgebouwde ervaring, succesvol in de bouw van uw huis en tuin, excellent vakmanschap, oog voor detail, een correcte en eerlijke service met één aanspreekpunt, dat zijn de bouwstenen van onze gefundeerde reputatie!

 

De drive van RENOV-8: onze schouders zetten onder al uw bouwbehoeften. Het mooiste bewijs van onze goede naam: klanten die herhaaldelijk beroep doen op onze bouw- en renovatiekwaliteiten of klanten die bij ons terechtkomen ‘van horen zeggen’.

 

Gratis renovatieadvies? Gratis offerte?

RENOV-8 biedt het u met plezier en komt altijd eerst ter plaatse om de geplande werkzaamheden met eigen ogen te zien. De specialiteiten van RENOV-8 ontdekken? U vindt er alles over op onze website. We zijn fier op onze vele referenties, vraag ernaar!

 

Het is eindelijk thuiskomen nadat RENOV-8 uw bouwwerken, tuinaanleg, grondwerken en renovatiewerken overal in Vlaams-Brabant heeft afgerond!

 

Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere informatie!